Dúlai szolgálat

Fotó: Galisz Virág – szülésfotós.hu

Örömmel kísérlek és segítelek tapasztalataimmal, ismereteimmel,  szívemmel-lelkemmel, teljes lényemmel életed útjának egy emlékezetes és kitüntetett jelentőségű szakaszán, ha megtisztelsz bizalmaddal.

Osztatlan figyelmemet, személyes jelenlétemet és legjobb tudásomat kínálom számodra, ha beszélgetni szeretnél a várandósság előtt, vagy  annak folyamán aggályaidról, kételyeidről, félelmeidről, vagy örömeidről, vagy kérdéseid vannak a szüléssel, gyermekágyas időszakkal, a szoptatással, vagy a közelgő anyaság lehetséges kihívásaival kapcsolatban.

Információkkal segítelek a szüléshez közeledvén a választási lehetőségeidről a kívánságaid ismeretében.
Érzelmi támogatást, feltétel nélküli elfogadást nyújtok számodra vajúdásod és szülésed idején. Törekszem lehetőségeim szerint megteremteni azokat a körülményeket, és azt az érzelmi légkört, amelyek a számodra kívánatos élmény átélésében segítségedre lehetnek.

A gyermekágyas időszakban meglátogatlak megegyezés szerint, és  igyekszem hozzájárulni a háborítatlan ismerkedéshez az újszülötteddel.  A gyermekágy után is rendelkezésedre állok.

Kísérlek, ameddig szeretnéd!

Ha érdekel részletesebben, hogyan és milyen feltételekkel dolgozom olvasd el, ebben a bejegyzésben,  vagy kérj időpontot az elérhetőségeim valamelyikén egy ingyenes, elköteleződés-mentes bemutatkozó beszélgetéshez.