Dúlai szolgálat

 

új portréÖrömmel kísérlek és segítelek tapasztalataimmal, ismereteimmel, együttérzésemmel, szívemmel-lelkemmel, teljes lényemmel életed útjának egy emlékezetes és kitüntetett jelentőségű szakaszán, ha megtisztelsz bizalmaddal.

Osztatlan figyelmemet, személyes jelenlétemet és legjobb tudásomat kínálom számodra, ha beszélgetni szeretnél a várandósság előtt, vagy  annak folyamán aggályaidról, kételyeidről, félelmeidről, vagy örömeidről, vagy kérdéseid vannak a szüléssel, gyermekágyas időszakkal, a szoptatással, vagy a közelgő anyaság lehetséges kihívásaival kapcsolatban.
babaváró
Információkkal segítelek a szüléshez közeledvén a választási lehetőségeidről a kívánságaid ismeretében.
Érzelmi támogatást, feltétel nélküli elfogadást nyújtok számodra vajúdásod és szülésed idején. Törekszem lehetőségeim szerint megteremteni azokat a körülményeket, és azt az érzelmi légkört, amelyek a számodra kívánatos élmény átélésében segítségedre lehetnek.

A gyermekágyas időszakban meglátogatlak megegyezés szerint, és  igyekszem hozzájárulni a háborítatlan ismerkedéshez az újszülötteddel.
A gyermekágy után is rendelkezésedre állok.
Kísérlek, ameddig szeretnéd

.kapcsi

 

Ha érdekel részletesebben, hogyan és milyen feltételekkel dolgozom olvasd el, ebben a bejegyzésben,  vagy kérj időpontot az elérhetőségeim valamelyikén egy ingyenes, elköteleződés-mentes bemutatkozó beszélgetéshez.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>