Betti-Nati

Szoptatást támogató hordozós csoport

2017. novemberében csatlakoztam önkéntes szoptatási segítői minőségemben Dani-Pataki Bernadett babahordozási tanácsadó táborhegyi hordozós klubjához. A csoportot  2018. szeptemberétől minden hónap első péntekén tartjuk délelőtt 10:00 tól 12:00-ig Budapest, 3. kerületében, a táborhegyi Népházban  (1037 Budapest, Toronya utca 33.) a Mama Relax Stúdió berkein belül.

Közlekedés a klub helyszínéhez:
A Flórián térről a 137-es busszal, amiről a Körtvélyes köznél kell leszállni és visszasétálni kb. 200 métert a Viharhegyi utcán lejtőn lefelé.
VAGY
A Flórián térről a 237-es busszal a Verhovina utcai megállóig, ahonnan 180 métert kell sétálni felfelé a Viharhegyi utcán lejtőn felfelé.  A Táborhegyi Népház pont a sarkon van.

Ezeken az alkalmakon a pici babás mindennapokról beszélgetünk, a gondoskodás fortélyairól szerzett szülői tapasztalatainkat osztjuk meg egymással.
Nekem mindig van egy szoptatáshoz kapcsolódó témám, amit alaposan kivesézünk, Betti pedig sok-sok hordozót hoz, amit szabadon ki lehet próbálni, igény esetén segít felrakni is a babákat a szülők hátára.
BettiNati csop

Hangulatfotók a 2017. decemberi csoportról

Szülőkről írok, mert annak ellenére, hogy a szoptatás egyértelműen anyai privilégium, hitvallásom szerint – bár talán kevésbé látványos a többi családtag szerepe a korai években, nagyon is fontos! Ezért a babákon, mamákon túl a csoport nyitva áll valamennyi érdeklődő családtag előtt, akiket az édesanyák meghívnak kísérőül!

Áprilisi csoport
2018. áprilisi csoport alkalom