Árak

A dúla szó jelentése “szolgálatban lenni”.  Hivatásomra sokkal inkább  küldetésként tekintek, mint üzleti szolgáltatásként. Mégis a legtöbb dúlatársamhoz hasonlóan én is arra a felismerésre jutottam, hogy úgy tudom még hosszú-hosszú évekig szívvel-lélekkel vinni a rám bízott szakmai-és  életfeladatokat, ha fizetős vállalkozás keretei között kísérem a hozzám fordulókat. Kiemelten fontosnak tartom, hogy anyagi okokból senki ne essen el a szolgáltatásaimtól, ezért 2019. június 2.-ától a megrendelőimre bízom a honoráriumom megállapítását az alábbi irányárak közötti sávon belül.

Személyes konzultáció:
Az első, bemutatkozó konzultáció ingyenes  🙂

A továbbiak- amennyiben csak a várandósságod alatt szeretnéd, ha kísérnélek, de a szülés alatt már nem:
9 000 Ft- 16 000 Ft / alkalom

Vajúdástámogatás, szüléskísérés:
40 000 Ft- 70 000 Ft  között

Az ár  tartalmaz a 36. hétig 4 hetente egy , onnantól pedig  heti 1 személyes  konzultációt, valamint két látogatást a gyermekágy alatt: Egy a szülés után 72 órán belül történik, egy pedig a hatodik hét környékén. Ha ennél gyakrabban szeretnéd igénybe venni a személyes konzultáció, illetve a gyermekágyas látogatás lehetőségét, akkor  a “csomagon felüli” alkalmakat 9000 Ft/találkozás áron tudom biztosítani.

Útrabocsátó szertartás az általad választott személyek körében:
20 000 Ft- 35 000 Ft  (+ teremköltség amennyiben nem a saját otthonodban vagy valamelyik ismerősödében szeretnéd)

Csoportos szülésfelkészítő pároknak:
16 000 Ft- 21 000 Ft/ pocak

Egyéni szülésfelkészítő:

23 000 Ft- 50 000 Ft/pár
(Ha gyermeked apjával közösen várod a babát, csak ő nem akar jönni, akkor is ugyanennyi.  Ha egyedülálló anya vagy, és nehezen tudsz ennyit rászánni, lásd lejjebb az ajánlatomat. )*
Ütemezés  kívánság szerint 2-4 alkalomra elosztva

Segítői beszélgetés (szülőségen innen és túl)
9 000 Ft-20 000 /óra

Cikkek, nyilatkozatok: 
Megbeszélés kérdése

*Ha gondot jelent számodra a szolgáltatás díjának kifizetése, de úgy érzed, szükséged lenne arra, amit kínálok, hívj  fel : 0 6  2 0  5 8 4  1 4  5 9 vagy írj email-t a karolyinatalia (kukac) protonmail (pont) com e-mail címre, hogy együtt ki tudjuk találni a megoldást.

Figyelem! Fontos adatvédelmi tájékoztatás: Minden szolgáltatásomról számlát adok, ezeken a törvényi előírásoknak megfelelően fel kell tüntetnem a kifizető nevét, bejelentett lakcímét. Ezeket az adatokat a számla másolatain megőrzöm minimum 9 éven keresztül. Megsemmisíteni a kliens kérésére sincs lehetőségem! A számlák másolatát biztonságos, elzárt helyen tárolom, megtekintésükre kizárólag a hivatalos szervek képviselőinek, és a mindenkori könyvelőmnek van jogosultsága!

Továbbá az Európai Uniós Adatvédelmi Rendelet (GDPR) értelmében tájékoztatlak titeket, hogy amennyiben felveszitek velem a kapcsolatot  a megadott elérhetőségeimen, azzal megadjátok nekem az e-mailcímeteket, ill. telefonos kapcsolatfelvétel esetén a telefonszámotokat. Ezt kapcsolattartás céljából megőrzöm a folyamat végéig- vagyis amíg nem jelzitek, hogy szeretnétek lezárni velem a közös munkát, és kéritek az elérhetőségeitek törlését. Bővebben az Adatvédelem menüpont alatt is tudtok tájékozódni.