Magamról

Károlyi Nati vagyok,  három fiú édesanyja. Dúla, önkéntes szoptatási segítő, szabadúszó újságíró.

Nati portréGyerekkorom óta szenvedélyes kíváncsiság él bennem az Élet eredete valamint a bonyolult és változatos emberi természet iránt.

 

Életem első negyedévszázada a magánéletem megalapozásáról szólt. Egykéből nővérré, kislányból nővé, szűzből szeretővé, majd szeretőből anyává váltam.
Élveztem az örvény sodrását, nem igazán tudtam teljes lényemmel belemerülni semmilyen más folyamatba, szolgálatba, amíg meg nem érkeztem erre a pontra.
Anyává születésem felszabadító erejű tapasztalásai valamint a gyerekeimről való gondoskodás adta kihívások és sikerélmények azonban elvezettek a hivatásom megtalálásához is.

Nemcsak hiszem, bizonyosságom van róla, hogy a fogantatás-fogamzás, a  méhen belüli élet  és várandósság, illetve maga a születés és a szülés meghatározó, sorsformáló jelentőségű időszaka mindannyiunk életének. A gyermekágy időszakában pedig tovább folytatódik a földi létbe, illetve az anyaságba való belegyökerezés, és a kiteljesedés folyamata.

Úgy döntöttem, hogy annak szentelem az életem, hogy a teremtés, a gondoskodás és az elengedés csodái újra megjelenjenek teljes fényességükben mindazoknak, akik látni és megélni kívánják.

Szívesen írok, beszélek, hallgatok, cselekszem, vagy lépek hátra az ügy érdekében.

 

   

 

 

 

.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>