Rólam

Károlyi Nati vagyok,  három fiú édesanyja. Dúla, önkéntes szoptatási segítő, gyermekágyas segítő, szabadúszó újságíró.

Fogantatásom pillanatától óta közvetlen kapcsolódásom van a Teremtő Erőhöz.

Életem első negyedévszázada a magánéletem megalapozásáról szólt. Egykéből nővérré, kislányból nővé, szűzből szeretővé, majd szeretőből anyává váltam. Élveztem az örvény sodrását, nem igazán tudtam teljes lényemmel belemerülni semmilyen más folyamatba, szolgálatba, amíg rá nem találtam a vulkanikus erejű fékten női szenvedélyem mélyén megbúvó stabilitásra. Párkapcsolatom természetes kibontakozása, anyává születésem megerősítő tapasztalásai, a gyerekeimről való gondoskodás adta kihívások és sikerélmények, valamint holtig tartó önismereti munkám felismerései elvezettek az életfeladatom megtalálásához.

A családommal 2017 . karácsonyán
A családommal 2017 . karácsonyán

Úgy döntöttem, hogy annak szentelem az életem, hogy a teremtés, a gondoskodás és a szabadon engedés csodái újra megjelenjenek teljes fényességükben mindazoknak, akik azokat látni és megélni kívánják.

Filozófiám

Szolgálatban
Szolgálatban

Nem tartom magam szakértőnek. Minden, amihez értek, egyetemes, ösztönös női tudás. Ott van minden nőben, és csak arra vár, hogy szabadon megnyilvánulhasson. Talán egy belső gátat kell lebontani, hogy szabad utat nyerjen. Talán csak engedélyre vár. Talán egy külső tanú megerősítésére: Látom benned, tehát van. Benned látom, tehát a tiéd. Talán a múlt sebeinek fájdalmától, szégyenérzetétől nehéz hozzáférni. Talán nem érzi megfelelően biztonságosnak és elfogadónak a helyet vagy a körülményeket, hogy megmutassa magát. Vagy túl erős a kívülről érkező, ellentmondásos üzenetek zaja, hogy meghalld a saját, tiszta, nyers női bölcsességed hangját. Én abban tudlak támogatni, hogy visszatalálj saját, veledszületett teremtő, megtartó, életadó, beavató, átváltoztató energiáidhoz.

 

 

 

   

 

 

 

.