Ajándékötletek :)

Szeretnél igazán különleges, személyre szóló, ugyanakkor hasznos ajándékot adni babaváró rokonodnak , ismerősödnek? Az alábbi két szolgáltatásomat megrendelheted meglepetés gyanánt is!  Most utoljára még idei áron!

Szülésfelkészítő tanfolyam pároknak

páros

Két vagy három alkalom a pár otthonában az általuk választott időpontban és ütemezés szerint a várandósság utolsó harmadában. Hasznos információk a szülés természetéről, a vajúdástámogatás lehetőségeiről,gyermekágyról, babagondozásról, szülői életformáról. Érzelmi-hangulati összehangolódás a szülővé válás életfordulójára, és az új családtag érkezésére első sorban együttszülésre készülő pároknak. Igény és kölcsönös szándék esetén bevonhatók a más családtagok is (pl. nagyszülők, nagynénik, nagybácsik), akik támogatni kívánják az új családot a kezdeti időszakban.
Ára: 25.000 Forint   most csak 21. 000 Forint

Útrabocsátó ünnep

útrabocs

Egy különleges összejövetel a kismamáért, a vágyott szülésélménye beteljesedéséért, és az anyasága megszenteléséért. Bárki résztvehet, akit az édesanya szívesen lát ezen az alkalmon, hogy áldását adja a következő életfejezetre. Igény esetén az édesapa apaságra bocsátó szertartásával is egybeköthető. Segítek az ünnep előkészítésében, a biztonságos légkör és a meghitt hangulat megteremtésében, valamint a szertartás levezetésében.
Érdemes minimum 3-4 hét előkészületi időt számolni rá.
Ára: Ha az édesanya vagy valamelyik barát, rokon, hozzátartozó otthonában kerül sor az alkalomra: 20 000 Ft  helyett most csak 18 000 Forint
Ha helyszínről is kell gondoskodnom, úgy a terembérlés költségei hozzáadódnak a szolgáltatás díjához.

FONTOS! MINDKÉT SZOLGÁLTATÁST CSAK BUDAPESTI, TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL JÓL MEGKÖZELÍTHETŐ HELYSZÍNEN VÁLLALOM!

Hogy működik?

Írj egy levelet az alábbi e-mail címre: karolyinatalia@protonmail.com
Írd meg, melyik szolgáltatást szeretnéd megrendelni, és add meg a számlázási adataidat: Saját neved, lakcímed.
Ezekre azért lesz szükségem, hogy törvény szabta kötelességemnek megfelelően számlát tudjak kiállítani a bevételeim után. Szintén törvény szabtakötelességem ezeket az adataidat megőrizni a számlatömbömben, melybe beletekinteni kizárólag a hatósági szervek és a mindenkori könyvelőm jogosult.
Számlát adni csak annak a személynek a nevére tudok, akinek a számlájáról érkezik majd az utalás.
Adatvédelmi okokból arra kérlek, hogy az e-mailben a megajándékozandó személyekről semmilyen  konkrét személyes adatot ne adj meg!
Válaszlevelemben megírom a számlaszámot, ahova utalhatsz, majd az összeg megérkezése után küldök egy egyedi jelszót, amivel be tudják váltani az érintettek az “ajándékkuponukat”, miután ők is felveszik személyesen a kapcsolatot velem az elérhetőségeim valamelyikén.

 

Köszönöm a bizalmadat! Áldott Ünnepeket!
Köszönöm  szépen a bizalmadat! Áldott Ünnepeket  és Boldog Új Évet Kívánok!

 

 

 

 

Fotók: pixabay